Mange mennesker, der ikke er særligtoplyst i fodbold, mener, at penta-trick er et sjældent og overraskende fænomen. Ja, det kan jo ikke udstedes til mange. Historien kender dog nok af sagerne, da spillerne scorede fem lyse mål i net af modstandernes net. Nå, de mest berømte skal fortælles.

De mest "friske" poster

Senest den 23. september 2015, RobertLewandowski, Bayern München spiller, blev udgivet som en erstatning i anden halvdel. På den tid mistede den tyske klub 1: 0 til deres modstander, "Wolfsburg". Men Lewandowski kom ud og på mindre end ti minutter scorede fem mål ved modstandernes port. Det var en utrolig kamp, ​​som i lang tid blev husket af spillerne som fansne.

penta trick

Bogstaveligt to uger senere, opnåelsen af ​​"polskHeavy "som døbt af Robert gentog Sergio Aguero, en spiller," Manchester City "Tredje oktober han scorede fem mål i træk til gaten af ​​FC" Newcastle "Det var også imponerende penta-trick. Det vides ikke, hvilken effekt på sådanne" aktive "spillere. held, disciplin, koncentration, begær, motivation, distraktion rivaler - massen af ​​muligheder, og måske alle sammen, men man kan sige med tillid -. fem mål scoret af en spiller i en sjældenhed er ikke, og det kan ses i eksemplerne ..

De lyseste optegnelser

Så det hurtigste penta-trick i fodboldtilhører Robert Lewandowski. Og hvad med de andre resultater? Der er mange af dem. Bas Dost fra FC Heerenveen designet, men ikke den hurtigste penta-trick, men i det mindste spektakulære. 5: 0 - og "Excelsior" besejret.

Jermain Defoe af "Tottenham Hotspur" - forfatterdet første Penta-trick i det nye årtusinde og i kombination den tredje sådan præstation i hele Premier League-historien. Det var i 2009, i en kamp mod FC Wigan.

Dimitar Berbatov i 2010 mod "Blackburn Rovers" designet et smukt penta-trick, der starter fra andet minut i kampen og slutter med den syttende. Så blev han den bedste scorer af sæsonen.

hurtigste penta trick

Miroslav Klose, spiller i "Lazio", i 39 minutter af kampen scorede "Bologna" fem smukke mål. Dette er den første sådan begivenhed for de sidste 27 år, såvel som det tredje penta-trick i Serie A's historie.

Carlos Eduardo, en spiller af "Nice", scorede holdet"Gingam" 5 gode bolde - fra 12 minutter til sekstogtreds. Og endelig, Luis Adriano, der spillede i "Miner" mod den svage og uhøjtidelige BATE, slog fem gange porten til hviderussiske rivaler.

Færdighederne af tre berømtheder

Og endelig er det værd at fortælle om de tre resultaterspillere, der betragtes som de mest populære og berømte. Den første er Cristiano Ronaldo. Han udførte fem mål ved porten til FC Espanyol, og en af ​​dem blev realiseret fra straffesparken. Det er værd at bemærke, at dette er det andet sådan trick Ronaldo. I samme år, lidt tidligere, havde han allerede udstedt et penta-trick "Granada". Men "Espanyol" - modstanderen er vanskeligere.

Næste er Ramadel Falcao, der scorede 5 mål i netværket "Deportivo" i 43 minutter. 2012 er det tidspunkt, hvor spilleren forfærdede hele fodbold Europa.

det hurtigste penta trick i fodbold

Og selvfølgelig, Leo Messi og hans fænomenale femmål scoret i målet om "Bayer" i Champions League - den mest prestigefyldte klubturnering. Fodboldspiller er meget elegant "signeret" flere gange i træk ved modstandernes port. Og det var spændende.

Nå, du kan gætte, at foran os er der stadig mange fantastiske pentacles, fordi fodbold er et spil, der konstant overrasker. Det er kun for at følge kampene!